Medlemsförmåner

Rockhuset Frysboxen är en ideell förening utan vinstintresse.

Föreningen kan fixa GIG till duktiga band på restauranger med gage till banden.

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya sätt att stödja våra medlemmars musikutövande, bland våra medlemsförmåner hittar du:

Spela in i riktig studio för halva priset!
Rabatt på mastering!
Hyr lokal med studiecirkelstöd

Studioinspelning med professionell tekniker till 50% rabatt

Är du medlem i Rockhuset Frysboxen så kan vi i samarbete med Tonfabriken i Södertälje-Nykvarn erbjuda inspelning med tekniker i en fantastisk studio för halva priset! Inspelning sker vardagar kontorstid men helg/kvällsinspelningar kan gå att ordna efter kontakt med vår administratör på Tonfabriken.

Du kan även få hjälp med distribution av din musik till samtliga streamingtjänster, billigare och bättre.

Kontakta vår administratör på frysboxen[at]rockhuset.org eller tel. 08-717 63 33 telefontid vardagar 13:00-19:00 för info och förmedlingen av kontakter med Tonfabriken! Du kan även använda vårt kontaktformulär…

http://www.tonfabriken.com/


Mastering till 30% rabatt

Är du medlem i Rockhuset Frysboxen så får du i samarbete med Saintpid Mastering 30% rabatt på mastering. På hemsidan finns en kalkylator för beräkning av pris där du kan lägga in föreningens rabatt.

https://www.saintpid.se/

 

 


 

Replokal, övningsrum för sång eller kanske studio

Som medlem i Rockhuset Frysboxen får du hyra replokal med studiecirkelstöd från ett studieförbund till ett riktigt bra pris!

 

 

Föreningen hjälper dig att komma igång med din studiecirkel och hanterar administrationen kring detta. Du kan välja att hyra utan studiecirkel. Välj vilket studieförbund du vill.

Kostnaden för en replokal beror på storlek och om du driver en aktiv studiecirkel. Hyreskostnaden består av grundhyra och medlemsavgift, du kan alltså få ned priset genom att dela lokal och ha studiecirkel.